fbpx

Despre noi

Urbanbliss.ro este un serviciu e-commerce ce oferă informații despre produsele prezente pe site și posibilitatea de a plasa comenzi.

UrbanBliss.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta corect și coerent, culorile, mărimile, descrierea produselor. Dorim să vă atenționăm că monitorul sau ecranul dispozitivului utilizat poate afecta modul în care percepeți culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minima impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Preturile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat în momentul plasării comenzii.

Comanda făcută pe acest website se reprezintă un contract între utilizator și prestator și trebuie executată de către ambele părți. Urban Bliss se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Urban Bliss folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte termenii și condițiile serviciilor.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comanda vă vom contacta prin email sau telefonic.

Crearea contului

Pentru navigarea pe site-ul urbanbliss.ro nu este necesar crearea unui cont de utilizator.

Contul de utilizator este folosit pentru achiziționarea produselor de pe site și verificarea unei comenzi. Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea în prealabil a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului urbanbliss.ro și a politicii de confidențialitate a acestuia.

Prin crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

Dacă folosiți acest site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe site.

Urbanbliss.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Politica de preț

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când consideram de cuviință acest lucru.

Garanție

Pentru orice detalii legate de garanție vă rugăm să ne contactați pe hello@urbanbliss.ro sau la numărul de telefon 0745.423.426.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la comandă, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Mai multe detalii despre procesul și condițiile de returnare a produselor sunt disponibile în pagina de transport și retur.

Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam.

Urban Bliss poate șterge orice tip de conținut la propria discreție. De asemenea, urbanbliss.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele prostate de către utilizatori.

Urban Bliss nu își asumă verificarea periodică a conținutului postat și nici eliminarea imediată a conținutului specificat anterior. Urban Bliss nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe urbanliss.ro.

Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe urbanbliss.ro, transmiteți drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.

Confidențialitatea datelor personale

Pentru detalii referitoare la confidențialitatea datelor personale, vă rugăm să accesați politica de confidențialitate.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru al oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Toate produsele și tot conținutul (sub formă text, video sau foto) existent pe site sunt proprietate intelectuală și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricărui material cuprins pe site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul online nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește:

  • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
  • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului;
  • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site;
  • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazine sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional;
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.